• Science articles

    Θέματα γενικού επιστημονικού ενδιαφέροντος...

    Από τον Einstein έως και το πρώτο λειτουργικό τεχνητό φύλλο με ικανότητα φωτοσύνθεσης...

    Επιστήμη_Science

14ο Πανελλήνιο Εντομολογικό Συνέδριο


Αναζήτηση Θέματος


14ο Πανελλήνιο Εντομολογικό Συνέδριο
Διοργάνωση: Εντομολογική Εταιρεία Ελλάδος
Ναύπλιο 11-14 Οκτωβρίου του 2011

Το 14ο Πανελλήνιο Εντομολογικό Συνέδριο θα πραγματοποιηθεί στο Ναύπλιο, στο Συνεδριακό χώρο του ξενοδοχείου «Αμαλία» στις 11-14 Οκτωβρίου 2011.

Στο Συνέδριο θα παρουσιαστούν 120 πρωτότυπες ερευνητικές εργασίες (66 προφορικές, 54 σε μορφή εικονογραφημένων κειμένων - posters) εκ των οποίων 3 ειδικές ομιλίες σε επίκαιρα θέματα της εντομολογικής έρευνας (νεοεισαχθέντες εντομολογικούς εχθρούς στην Ιταλία: επικινδυνότητα και αντιμετώπισή τους, ιατροδικαστική εντομολογία και τα έντομα-επικονιαστές). Επίσης θα λάβει χώρα και Στρογγυλή Τράπεζα με θέμα:

«Η νέα οδηγία για την ορθολογική χρήση των γεωργικών φαρμάκων (128/2009/ΕΚ) και η εφαρμογή της στη χώρα μας μέσω του Νομοσχεδίου για τα γεωργικά φάρμακα».

Ομιλίες:
Λόγω του μεγάλου αριθμού των εργασιών οι ομιλητές θα έχουν στη διάθεσή τους 12 λεπτά για την ανάπτυξη του θέματός τους και 3 λεπτά για ερωτήσεις. Για την καλύτερη παρουσίαση θα υπάρχει η δυνατότητα προβολής παρουσιάσεων με Η/Υ και φωτογραφικών διαφανειών (slides). Οι ομιλητές που θα παρουσιάσουν την εργασία τους μέσω Η/Υ πρέπει να φέρουν την παρουσίαση τους τουλάχιστον 2 ώρες πριν την έναρξη της σχετικής Συνεδρίας σε CD ή σε USB Flash Disk συμβατό με Microsoft Powerpoint (Windows).

Εικονογραφημένα κείμενα:
Τα εικονογραφημένα κείμενα (posters) θα αναρτηθούν σε ειδική αίθουσα του Ξενοδοχείου που θα διεξαχθεί το Συνέδριο. Οι διαστάσεις των posters πρέπει να είναι 120 cm ύψος x 80 cm πλάτος. Η ανάρτηση των εικονογραφημένων κειμένων θα γίνεται από το απόγευμα της Δευτέρας 10 Οκτωβρίου 2011, σε προκαθορισμένες αριθμημένες θέσεις σύμφωνα με τον αριθμό του poster που αναφέρεται στο πρόγραμμα το Συνεδρίου. Παρακαλούνται οι συγγραφείς των posters, μετά το τέλος της σχετικής συνεδρίας, να βρίσκονται στις θέσεις των posters τους και να είναι διαθέσιμοι για συζήτηση της εργασίας τους με τους συνέδρους.

Το πρόγραμμα:
Κατά τη διάρκεια των τριών πρώτων ημερών θα γίνουν οι ανακοινώσεις και την τελευταία ημέρα θα πραγματοποιηθεί επίσκεψη σε διάφορες τοποθεσίες της ευρύτερης περιοχής, γεωργικού, επιστημονικού και πολιτιστικού ενδιαφέροντος.

Κόστος συμμετοχής Συνεδρίου:
  • Μέλη 70,00 €
  • Μη μέλη 100,00 €
  • Φοιτητές - σπουδαστές 30,00 €
Για όσους δεν έχουν δηλώσει ακόμη συμμετοχή, παρακαλούνται να αποστείλουν τη δήλωση συμμετοχής τους στη διεύθυνση: 14entocongress@bpi.gr. Η συμμετοχή μπορεί να πληρωθεί στο Συνέδριο ή νωρίτερα με κατάθεση του ανάλογου ποσού στον Λογαριασμό που διατηρεί η Εντομολογική Εταιρεία Ελλάδος στην Αγροτική Τράπεζα (Αριθμός Λογαριασμού 2140100878247). Το απόκομμα της Τράπεζας θα πρέπει να αναγράφει το όνομα του καταθέτη και το λόγο κατάθεσης δηλαδή «Συμμετοχή στο 14ο Πανελλήνιο Εντομολογικό Συνέδριο» και να αποσταλεί με φαξ στον αριθμό 210-8077506, υπόψη Ελευθερίας Καπαξίδη.

Οι Σύνεδροι μπορούν να εγγράφονται στη Γραμματεία του Συνεδρίου τη Δευτέρα 10/10/2011 κατά τις ώρες 18:00-21:00 και το πρωί της Τρίτης 11/10/2011 κατά τις ώρες 8:00-10:00, στον χώρο υποδοχής του Ξενοδοχείου «ΑΜΑΛΙΑ». Τις επόμενες ημέρες η Γραμματεία θα λειτουργεί για εγγραφές κατά τις ώρες που θα διεξάγεται το Συνέδριο.

Με την εγγραφή τους οι Σύνεδροι δικαιούνται:
  1. Συμμετοχή σε όλες τις εργασίες του Συνεδρίου.
  2. Χαρτοφύλακα Συνεδρίου με πληροφοριακό υλικό (πρόγραμμα, μπλοκ σημειώσεων κ.ά.)
  3. Πρακτικά Συνεδρίου
  4. Πιστοποιητικό Παρακολούθησης
  5. Συμμετοχή στο Επίσημο Δείπνο
  6. Συμμετοχή στην εκδρομή (συμπεριλαμβάνεται γεύμα).
Τα συνοδά άτομα θα έχουν τη δυνατότητα συμμετοχής στην και δραστηριότητα με κόστος 20,00 € και 25,00 € αντίστοιχα.

Πληροφορίες:
  • Δρ Κοντοδήμας Δημήτριος, τηλ.: 210-8180221, Fax: 210-8077506, email: d.kontodimas@bpi.gr
  • Περδίκης Διονύσιος, τηλ.: 210-5294581,email: dperdikis@aua.gr

σχόλια (0)
Next Next Next
Environment Blogs
Online Marketing
image Blogarama - The Blog Directory iozoo.com
Bloglisting.net - The internets fastest growing blog directory Make Money Blogging blog directory blog search directory
Blog Directory TopBlogDir.blogspot.com button
Monitored by Pingdom
eXTReMe Tracker
 
Related Posts with Thumbnails