• Science articles

    Θέματα γενικού επιστημονικού ενδιαφέροντος...

    Από τον Einstein έως και το πρώτο λειτουργικό τεχνητό φύλλο με ικανότητα φωτοσύνθεσης...

    Επιστήμη_Science

Προϋποθέσεις για την καταβολή της ειδικής ενίσχυσης σε παραγωγούς κρέατος


Αναζήτηση Θέματος


Οι προϋποθέσεις για την είσπραξη από τους κτηνοτρόφους της ειδικής ενίσχυσης του άρθρου 68 για το αιγοπρόβειο κρέας, το βόειο κρέας και τις μοσχίδες αναπαραγωγής καθορίστηκαν με 2 δύο νέες ΚΥΑ.

Το ύψος ενίσχυσης για κάθε περίπτωση επιλέξιμου ζώου, καθορίζεται από το υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων μετά από εισήγηση της Δ/νσης Ζωικής Παραγωγής & ΑΠΑ. Προς τούτο, ο ΟΠΕΚΕΠΕ γνωστοποιεί στην Δ/νση Ζωϊκής Παραγωγής και Αξιοποίησης Προϊόντων Αυτής τον συνολικό αριθμό των επιλέξιμων αιγοπροβάτων, μοσχίδων και αγελάδων.

Σχετικά με τους διοικητικούς ελέγχους, θα γίνονται στο 100% των αιτήσεων και αφορούν την εξακρίβωση της αλήθειας των δηλωθέντων και των λοιπών στοιχείων του γεωργού και την επιλεξιμότητα των ζώων. Για τη διενέργεια των διοικητικών ελέγχων χρησιμοποιούνται τα στοιχεία του ΕΛΟΓΑΚ και της ηλεκτρονικής βάσης δεδομένων των βοοειδών.

Ο ΟΠΕΚΕΠΕ μπορεί να χρησιμοποιήσει στοιχεία και άλλων οργανισμών ή υπηρεσιών σχετικά με την επιλεξιμότητα των ζώων υπό την προϋπόθεση ότι τα στοιχεία αυτά είναι αξιόπιστα. Οι διοικητικοί έλεγχοι συμπεριλαμβάνουν μηχανογραφικούς και διασταυρωτικούς ελέγχους. Σε συνέχεια του διοικητικού ελέγχου συντάσσεται πρακτικό ελέγχου.

Δείτε τις 2 Κοινές Υπουργικές Αποφάσεις

σχόλια (0)
Next Next Next
Environment Blogs
Online Marketing
image Blogarama - The Blog Directory iozoo.com
Bloglisting.net - The internets fastest growing blog directory Make Money Blogging blog directory blog search directory
Blog Directory TopBlogDir.blogspot.com button
Monitored by Pingdom
eXTReMe Tracker
 
Related Posts with Thumbnails