• Science articles

    Θέματα γενικού επιστημονικού ενδιαφέροντος...

    Από τον Einstein έως και το πρώτο λειτουργικό τεχνητό φύλλο με ικανότητα φωτοσύνθεσης...

    Επιστήμη_Science

Πρόγραμμα Ολοκληρωμένης Διαχείρισης Βαμβακιού 2010: Πρόσκληση Εκδήλωσης Ενδιαφέροντος


Αναζήτηση Θέματος


Υπογράφηκε η Πρόσκληση Εκδήλωσης Ενδιαφέροντος για το Πρόγραμμα Ολοκληρωμένης Διαχείρισης Βαμβακιού για το έτος 2010 (ΚΑΝ(ΕΚ) 637/2008) από το υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων.

Βαμβάκι
Δικαιούχοι της ενίσχυσης είναι οι κατά κύρια απασχόληση αγρότες, οι οποίοι αντλούν τουλάχιστον το 50% του συνολικού τους εισοδήματος από την άσκηση της αγροτικής τους δραστηριότητας, καθώς και οι συνταξιούχοι του Ο.Γ.Α., οι οποίοι συμμετέχουν το 2010 σε σύστημα παραγωγής βαμβακιού μέσω της ολοκληρωμένης Διαχείρισης σύμφωνα με το πρότυπο AGRO 2 του Agrocert.

Το συνολικό ποσό που διατίθεται ετησίως για την ενίσχυση του Προγράμματος, ανέρχεται σε 4.000.000 Ευρώ. Η τελική ανά στρέμμα ενίσχυση υπολογίζεται βάσει της προσδιορισθείσας έκτασης, μετά τους προβλεπόμενους ελέγχους. Το μέγιστο ποσό ενίσχυσης ανά εκμετάλλευση ανέρχεται σε 2.500 Ευρώ.

Οι αιτήσεις ένταξης και πληρωμής, μαζί με τα απαραίτητα δικαιολογητικά, θα υποβάλλονται στις κατά τόπους Διευθύνσεις Αγροτικής Ανάπτυξης των Νομαρχιακών Αυτοδιοικήσεων.

Τα έντυπα των αιτήσεων και τα απαραίτητα δικαιολογητικά, μπορούν οι ενδιαφερόμενοι να τα παραλάβουν από τις Διευθύνσεις Αγροτικής Ανάπτυξης, ενώ το έντυπο της Αίτησης είναι διαθέσιμο και σε ηλεκτρονική μορφή στην ιστοσελίδα του ΥΠ.Α.Α.Τ στη διεύθυνση: www.minagric.gr

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να υποβάλλουν τις αιτήσεις ένταξης/πληρωμής έως τις 30 Ιουνίου 2010, κατά τις εργάσιμες ημέρες και ώρες.

Περισσότερες πληροφορίες αναφορικά με το πρότυπο Ολοκληρωμένης Διαχείρισης AGRO 2, μπορείτε να αναζητήσετε στην ιστοσελίδα www.agrocert.gr , στο τηλ.: 210 8231277 και στην ηλεκτρονική διεύθυνση: agrocetrt@otenet.gr

σχόλια (0)
Next Next Next
Environment Blogs
Online Marketing
image Blogarama - The Blog Directory iozoo.com
Bloglisting.net - The internets fastest growing blog directory Make Money Blogging blog directory blog search directory
Blog Directory TopBlogDir.blogspot.com button
Monitored by Pingdom
eXTReMe Tracker
 
Related Posts with Thumbnails