Τεχνολόγος τροφίμων ή Βιοχημικός στο ΤΕΙ Λάρισας στο πλαίσιο υποέργου
Αναζήτηση Θέματος
Η Επιτροπή Εκπαίδευσης και Ερευνών του ΤΕΙ Λάρισας, στο πλαίσιο υποέργου, ενδιαφέρεται για ένα άτομο για τη σύναψη μίας σύμβασης 24 μηνών.
Υποέργο 5:
«Μελέτη της κατάστασης της βιταμίνης D σε αυτοάνοσα και οστικά νοσήματα και ανάπτυξη εμπλουτισμένων σε βιταμίνη D τροφίμων της μεσογειακής διατροφής» του Έργου «ΑΡΧΙΜΗΔΗΣ ΙΙΙ - Ενίσχυση Ερευνητικών Ομάδων στα ΤΕΙ (MIS383555).
Καθήκοντα:
Ανάπτυξη και Εφαρμογή αναλυτικών μεθόδων για βιταμίνη D σε βιολογικά δείγματα και τρόφιμα.
Προσόντα:
1.Πτυχίο Χημείας, Βιοχημείας, ή Τεχνολογίας Τροφίμων ή συναφές.2. Άριστη γνώση της Αγγλικής γλώσσας.
3. Πιστοποιημένη γνώση χρήσης Η/Υ (Word. Excel, στατιστικά πακέτα / αν δεν υπάρχει πιστοποίηση της γνώσης Η/Υ, οι υποψήφιου θα εξεταστούν)
4. Συναφές μεταπτυχιακό δίπλωμα ειδίκευσης (master) θα συνεκτιμηθεί.
5. θα συνεκτιμηθεί η αποδεδειγμένη γνώση υγρής χρωματογραφίας HPLC ή/και αλυσιδωτής αντίδρασης πολυμεράσης (PCR).
Προθεσμία υποβολής αιτήσεων: 28-01-2013.
Πηγές: diavgeia.gov.gr , AgroGreco