• Science articles

    Θέματα γενικού επιστημονικού ενδιαφέροντος...

    Από τον Einstein έως και το πρώτο λειτουργικό τεχνητό φύλλο με ικανότητα φωτοσύνθεσης...

    Επιστήμη_Science

ΔΙΕΘΝΕΣ ΣΥΝΕΔΡΙΟ ΜΕΤΕΩΡΟΛΟΓΙΑΣ ΚΑΙ ΚΛΙΜΑΤΟΛΟΓΙΑΣ ΣΤΗΝ ΠΑΤΡΑ


Αναζήτηση Θέματος


Το Εργαστήριο Φυσικής της Ατμόσφαιρας του Πανεπιστημίου Πατρών και η Ελληνική Μετεωρολογική Εταιρία διοργανώνουν, σε συνεργασία με το Μαριολοπούλειο-Καναγκίνειο Ίδρυμα Επιστημών του Περιβάλλοντος, το 10(ο) Διεθνές Συνέδριο Μετεωρολογίας, Κλιματολογίας και Φυσικής της Ατμόσφαιρας, στο συνεδριακό κέντρο του πανεπιστημίου Πατρών, από 25 έως 28 Μαΐου.

Στο συνέδριο θα μελετηθούν διάφορα θέματα, με έμφαση στον ελληνικό χώρο, όπως τα ακραία καιρικά φαινόμενα, η κλιματική αλλαγή, η ατμοσφαιρική ρύπανση, το όζον και η υπεριώδης ακτινοβολία, οι εφαρμογές της μετεωρολογίας στα ενεργειακά θέματα και άλλα.

Στο συνέδριο θα παρουσιαστούν περισσότερες από 150 εργασίες ελλήνων και ξένων επιστημόνων από ΑΕΙ και ερευνητικά ιδρύματα. Μεταξύ των ομιλητών θα είναι ο νορβηγός καθηγητής και ακαδημαϊκός Ίβαρ Ίσακσεν, επιφανές μέλος της Διακυβερνητικής Επιτροπής για την Κλιματική Αλλαγή του ΟΗΕ, ο καθηγητής και ακαδημαϊκός Χρήστος Ζερεφός, πρόεδρος της Διεθνούς Επιτροπής Όζοντος, ο διευθυντής της Εθνικής Μετεωρολογικής Υπηρεσίας Χρήστος Ζιακόπουλος και άλλοι.
http://agrogreco.blogspot.com

σχόλια (0)
Next Next Next
Environment Blogs
Online Marketing
image Blogarama - The Blog Directory iozoo.com
Bloglisting.net - The internets fastest growing blog directory Make Money Blogging blog directory blog search directory
Blog Directory TopBlogDir.blogspot.com button
Monitored by Pingdom
eXTReMe Tracker
 
Related Posts with Thumbnails