Γεωπόνος στο ΑΤΕΙΘ για την υλοποίηση έργου
Αναζήτηση Θέματος
Αλεξάνδρειο Τεχνολογικό Εκπαιδευτικό Ίδρυμα Θεσσαλονίκης
Ειδικός Λογαριασμός Κονδυλίων Έρευνας
Έργο
«Καινοτόμος τεχνική για τον προσδιορισμό της ποιότητας των ελαίων τηγανίσματος που βοηθά στη βελτίωση της ποιότητας και ασφάλειας των τηγανητών τροφίμων».
Αντικείμενο απασχόλησης
Συμμετοχή στο χαρακτηρισμό των λιπαρών υλών, στις μετρήσεις με άλλες τεχνικές, συμμετοχή στη συγγραφή εκθέσεων και στη διάχυση της πληροφορίας.
Απαιτούμενα προσόντα
1. Πτυχίο ΑΕΙ / Τεχνολόγου Τροφίμων, Χημικού, Χημικού Μηχανικού, Γεωπόνου ή άλλη συναφής ειδικότητα.
2. Διδακτορικό τίτλο σπουδών.
3. Ένας εκ των ανωτέρω τίτλων σπουδών να σχετίζεται με την τεχνολογία/επιστήμη των τροφίμων.
4. Αποδεδειγμένη γνώση χρωματογραφικών τεχνικών.
5. Εμπειρία σε ερευνητικά προγράμματα τουλάχιστον 3 ετών και έως 6 έτη.
6. Δημοσιεύσεις σε έγκριτα επιστημονικά περιοδικά τουλάχιστον 4 και έως 15.
7. Γνώση Αγγλικής γλώσσας.Συνεκτιμώμενα προσόντα
1. Μεταπτυχιακό τίτλο σπουδών.
2. Παρουσιάσεις σε διεθνή επιστημονικά συνέδρια τουλάχιστον 4 και έως 10.
Προθεσμία: 06-06-2014.
Πρόσκληση εκδήλωσης ενδιαφέροντος
Πηγή: diavgeia.gov.gr , AgroGreco