2 Γεωπόνοι ή Βιολόγοι στο πλαίσιο έργου στο ΑΠΘ
Αναζήτηση Θέματος
Ειδικός Λογαριασμός Κονδυλίων Έρευνας
Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης
Έργο
1η Θέση
1 Διδάκτορας - Μικροβιολογία Τροφίμων
Αντικείμενο έργου
Απαιτούμενα προσόντα - Κριτήρια
- Πτυχίο Γεωπόνου ή Βιολόγου ή Κτηνιάτρου ή Χημικού ή Χημικού Μηχανικού.
- Μεταπτυχιακό Δίπλωμα Ειδίκευσης στην Επιστήμη και Τεχνολογία Τροφίμων.
- Διδακτορικό Δίπλωμα στη Μικροβιολογία Τροφίμων-Ποσοτική Μικροβιολογία.
- Τουλάχιστον τριετή ερευνητική εμπειρία σχετική με Μικροβιολογία Τροφίμων, Ποσοτική Μικροβιολογία (Ανάπτυξη μαθηματικών μοντέλων) και Προσδιορισμό Επικινδυνότητας.
Συνεκτιμώμενα πρόσθετα προσόντα
- Γνώση του εμπορικού λογισμικού πακέτου Palisade’s @Risk.
- Πρόσθετη ερευνητική εμπειρία σχετική με Μικροβιολογία Τροφίμων, Ποσοτική Μικροβιολογία (Ανάπτυξη μαθηματικών μοντέλων) και Προσδιορισμό Επικινδυνότητας.
2η θέση
1 άτομο - Μικροβιολογία Τροφίμων
Προθεσμία: 2-12-2013
Πρόσκληση εκδήλωσης ενδιαφέροντος
Πηγή: diavgeia.gov.gr , AgroGreco
Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης
Έργο
«Λειτουργικά γαλακτοκομικά προϊόντα και προϊόντα κρέατος υψηλής προστιθέμενης αξίας, ζυμούμενα ή εμπλουτισμένα με νέους προβιοτικούς μικροοργανισμούς απομονωμένους από παραδοσιακά Ελληνικά προϊόντα».
1η Θέση
1 Διδάκτορας - Μικροβιολογία Τροφίμων
Αντικείμενο έργου
Μικροεγκλεισμός προβιοτικών καλλιεργειών για χρήση σε γαλακτοκομικά προϊόντα και προϊόντα.
κρέατος.
Απαιτούμενα προσόντα - Κριτήρια
- Πτυχίο Γεωπόνου ή Βιολόγου ή Κτηνιάτρου ή Χημικού ή Χημικού Μηχανικού.
- Μεταπτυχιακό Δίπλωμα Ειδίκευσης στην Επιστήμη και Τεχνολογία Τροφίμων.
- Διδακτορικό Δίπλωμα στη Μικροβιολογία Τροφίμων-Ποσοτική Μικροβιολογία.
- Τουλάχιστον τριετή ερευνητική εμπειρία σχετική με Μικροβιολογία Τροφίμων, Ποσοτική Μικροβιολογία (Ανάπτυξη μαθηματικών μοντέλων) και Προσδιορισμό Επικινδυνότητας.
Συνεκτιμώμενα πρόσθετα προσόντα
- Γνώση του εμπορικού λογισμικού πακέτου Palisade’s @Risk.
- Πρόσθετη ερευνητική εμπειρία σχετική με Μικροβιολογία Τροφίμων, Ποσοτική Μικροβιολογία (Ανάπτυξη μαθηματικών μοντέλων) και Προσδιορισμό Επικινδυνότητας.
2η θέση
1 άτομο - Μικροβιολογία Τροφίμων
Αντικείμενο έργου
Απαιτούμενα προσόντα - Κριτήρια
- Πτυχίο Γεωπόνου ή Βιολόγου ή Κτηνιάτρου ή Χημικού ή Χημικού Μηχανικού.
- Μεταπτυχιακό Δίπλωμα Ειδίκευσης στην Επιστήμη και Τεχνολογία Τροφίμων.
- Τουλάχιστον δύο (2) έτη ερευνητική εμπειρία σχετική με Μικροβιολογία Τροφίμων, Ποσοτική Μικροβιολογία (Ανάπτυξη μαθηματικών μοντέλων) και Προσδιορισμό Επικινδυνότητας.
Συνεκτιμώμενα πρόσθετα προσόντα
- Γνώση του εμπορικού λογισμικού πακέτου Palisade’s @Risk.
- Πρόσθετη ερευνητική εμπειρία σχετική με Μικροβιολογία Τροφίμων, Ποσοτική Μικροβιολογία (Ανάπτυξη μαθηματικών μοντέλων) και Προσδιορισμό Επικινδυνότητας.
Μικροεγκλεισμός προβιοτικών καλλιεργειών για χρήση σε γαλακτοκομικά προϊόντα και προϊόντα.
κρέατος.
Απαιτούμενα προσόντα - Κριτήρια
- Πτυχίο Γεωπόνου ή Βιολόγου ή Κτηνιάτρου ή Χημικού ή Χημικού Μηχανικού.
- Μεταπτυχιακό Δίπλωμα Ειδίκευσης στην Επιστήμη και Τεχνολογία Τροφίμων.
- Τουλάχιστον δύο (2) έτη ερευνητική εμπειρία σχετική με Μικροβιολογία Τροφίμων, Ποσοτική Μικροβιολογία (Ανάπτυξη μαθηματικών μοντέλων) και Προσδιορισμό Επικινδυνότητας.
Συνεκτιμώμενα πρόσθετα προσόντα
- Γνώση του εμπορικού λογισμικού πακέτου Palisade’s @Risk.
- Πρόσθετη ερευνητική εμπειρία σχετική με Μικροβιολογία Τροφίμων, Ποσοτική Μικροβιολογία (Ανάπτυξη μαθηματικών μοντέλων) και Προσδιορισμό Επικινδυνότητας.
Προθεσμία: 2-12-2013
Πρόσκληση εκδήλωσης ενδιαφέροντος
Πηγή: diavgeia.gov.gr , AgroGreco