• Science articles

    Θέματα γενικού επιστημονικού ενδιαφέροντος...

    Από τον Einstein έως και το πρώτο λειτουργικό τεχνητό φύλλο με ικανότητα φωτοσύνθεσης...

    Επιστήμη_Science

Κατάρτιση του Πίνακα Αξιολογητών των Μέτρων του Επιχειρησιακού Προγράμματος Αλιείας 2007-2013


Αναζήτηση Θέματος


Πρόσκληση εκδήλωσης ενδιαφέροντος για την κατάρτιση του Πίνακα Αξιολογητών των Μέτρων του Επιχειρησιακού Προγράμματος Αλιείας 2007-2013.

Το Επιχειρησιακό Πρόγραμμα Αλιείας (ΕΠΑΛ) 2007-2013 είναι το οριζόντιο εθνικό πρόγραμμα του Αλιευτικού τομέα της Ελλάδας για την Δ΄ Προγραμματική Περίοδο.

Λόγω του μεγάλου επενδυτικού ενδιαφέροντος και του όγκου των αιτήσεων οικονομικής ενίσχυσης που υποβάλλονται, κρίνεται επιτακτική η ενίσχυση της διαδικασίας αξιολόγησης, μέσω προσέλκυσης αξιολογητών από υπηρεσίες του δημοσίου.

Κατόπιν αυτών, η Ειδική Υπηρεσία Διαχείρισης Ε.Π. Αλιείας καλεί τους ενδιαφερόμενους όπως εκδηλώσουν εγγράφως το ενδιαφέρον τους σχετικά με την πρόθεσή τους για εμπλοκή τους στην ανωτέρω διαδικασία.

Δικαίωμα υποβολής αιτήσεων έχουν:
Οι υπάλληλοι ΠΕ και ΤΕ των Γενικών Διευθύνσεων Αγροτικής Οικονομίας και Κτηνιατρικής των Περιφερειών, των Διευθύνσεων Αγροτικής Οικονομίας και Κτηνιατρικής των Περιφερειακών Ενοτήτων, των Διευθύνσεων Αγροτικών Υποθέσεων των Αποκεντρωμένων Διοικήσεων των Περιφερειών και του Ελληνικού Κέντρου Θαλασσίων Ερευνών, οι οποίοι υπηρετούν με οποιαδήποτε σχέση εργασίας στις υπηρεσίες αυτές πλην συμβάσεων ορισμένου χρόνου, έργου ή μαθητείας.

Πρόσκληση εκδήλωσης ενδιαφέροντος

Πηγή: diavgeia.gov.gr , AgroGreco

σχόλια (0)
Next Next Next
Environment Blogs
Online Marketing
image Blogarama - The Blog Directory iozoo.com
Bloglisting.net - The internets fastest growing blog directory Make Money Blogging blog directory blog search directory
Blog Directory TopBlogDir.blogspot.com button
Monitored by Pingdom
eXTReMe Tracker
 
Related Posts with Thumbnails