• Science articles

    Θέματα γενικού επιστημονικού ενδιαφέροντος...

    Από τον Einstein έως και το πρώτο λειτουργικό τεχνητό φύλλο με ικανότητα φωτοσύνθεσης...

    Επιστήμη_Science

Πρόσκληση για εγγραφή στο Μητρώο Ιδιωτών Συνεργατών από την Ελληνική Στατιστική Αρχή


Αναζήτηση Θέματος


Η Ελληνική Στατιστική Αρχή (ΕΛΣΤΑΤ) καλεί τους ενδιαφερόμενους που επιθυμούν να απασχοληθούν με ιδιώτες συνεργάτες σε διενεργούμενες από την ΕΛΣΤΑΤ στατιστικές εργασίες να υποβάλουν Αίτηση - Υπεύθυνη Δήλωση, ώστε να εγγραφούν στο Μητρώο Ιδιωτών Συνεργατών Ιανουαρίου - Αυγούστου 2013.

Οι Ιδιώτες Συνεργάτες που θα επιλεγούν από το Μητρώο θα χρησιμοποιηθούν για την εκτέλεση στατιστικών ερευνών και απογραφών. Η παροχή υπηρεσιών των Ιδιωτών Συνεργατών στην ΕΛΣΤΑΤ, σε καμία περίπτωση δεν υποκρύπτει σχέση εξαρτημένης εργασίας.

Οι Αιτήσεις - Υπεύθυνες Δηλώσεις για την εγγραφή στο Μητρώο Ιδιωτών Συνεργατών θα υποβληθούν από τους ενδιαφερόμενους από 14-11-2012 μέχρι και 15-12-2012 μόνο ηλεκτρονικά, στην ιστοσελίδα της ΕΛΣΤΑΤ

Δικαίωμα υποβολής αίτησης έχουν μόνο ιδιώτες και ιδιωτικοί υπάλληλοι, οι οποίοι πρέπει να είναι τουλάχιστον απόφοιτοι Λυκείου ή εξαταξίου Γυμνασίου, ηλικίας από 21 έως 69 ετών.

Για τους ενδιαφερόμενους που δε διαθέτουν πρόσβαση σε ηλεκτρονικό υπολογιστή και Internet ή δε γνωρίζουν το χειρισμό Η/Υ, υπάρχει η δυνατότητα υποβολής της ηλεκτρονικής Αίτησης - Υπεύθυνης Δήλωσης και από την Κεντρική Υπηρεσία της ΕΛΣΤΑΤ, όπως και από τις Υπηρεσίες Στατιστικής Νομών της ΕΛΣΤΑΤ.

Οι Ιδιώτες Συνεργάτες που είναι ήδη εγγεγραμμένοι σε προηγούμενα Μητρώο Ιδιωτών Συνεργατών θα πρέπει να υποβάλλουν νέα Αίτηση - Υπεύθυνη Δήλωση εγγραφής.

Πριν την υποβολή της αίτησής τους, όλοι οι ενδιαφερόμενοι καλούνται να διαβάσουν την αναλυτική σχετική Ανακοίνωση - Πρόσκληση στην ιστοσελίδα της ΕΛΣΤΑΤ, η οποία περιέχει σημαντικές και επικαιροποιημένες πληροφορίες και επισημάνσεις.

Πηγή: statistics.gr , AgroGreco


σχόλια (0)
Next Next Next
Environment Blogs
Online Marketing
image Blogarama - The Blog Directory iozoo.com
Bloglisting.net - The internets fastest growing blog directory Make Money Blogging blog directory blog search directory
Blog Directory TopBlogDir.blogspot.com button
Monitored by Pingdom
eXTReMe Tracker
 
Related Posts with Thumbnails