• Science articles

    Θέματα γενικού επιστημονικού ενδιαφέροντος...

    Από τον Einstein έως και το πρώτο λειτουργικό τεχνητό φύλλο με ικανότητα φωτοσύνθεσης...

    Επιστήμη_Science

Κατάρτιση Πίνακα Αξιολογητών των Μέτρων του Επιχειρησιακού Προγράμματος Αλιείας 2007-2013. Πρόσκληση εκδήλωσης ενδιαφέροντος


Αναζήτηση Θέματος


Υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων

Πρόσκληση εκδήλωσης ενδιαφέροντος για την κατάρτιση του Πίνακα Αξιολογητών των Μέτρων του Επιχειρησιακού Προγράμματος Αλιείας 2007-2013.

Το Επιχειρησιακό Πρόγραμμα Αλιείας (ΕΠΑΛ) 2007-2013 είναι το οριζόντιο εθνικό πρόγραμμα του Αλιευτικού τομέα της Ελλάδας για την Δ΄ Προγραμματική Περίοδο με συνολική Δημόσια Δαπάνη το οποίο συγχρηματοδοτείται από το Ευρωπαϊκό Ταμείο Αλιείας (ΕΤΑ).

Λόγω του μεγάλου επενδυτικού ενδιαφέροντος και του όγκου των αιτήσεων οικονομικής ενίσχυσης που υποβάλλονται, κρίνεται επιτακτική η ενίσχυση της διαδικασίας αξιολόγησης, μέσω προσέλκυσης αξιολογητών από υπηρεσίες του δημοσίου.

Κατόπιν αυτών, η Ειδική Υπηρεσία Διαχείρισης Ε.Π. Αλιείας καλεί τους ενδιαφερόμενους όπως εκδηλώσουν εγγράφως το ενδιαφέρον τους σχετικά με την πρόθεσή τους για εμπλοκή τους στην ανωτέρω διαδικασία.

Δικαίωμα υποβολής αιτήσεων έχουν:
  • Οι υπάλληλοι των γεωτεχνικών κλάδων κατηγορίας ΠΕ, όπως ακριβώς προσδιορίζονται στο ισχύον οργανόγραμμα του Υπουργείου Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων, καθώς και οι υπάλληλοι του κλάδου ΤΕ5 Ιχθυοκομίας- Αλιείας, όπως επίσης και οι αντίστοιχοι αυτών κλάδοι των εποπτευόμενων από αυτό ΝΠΔΔ, ΝΠΙΔ και Οργανισμών (πλην του ΟΠΕΚΕΠΕ), οι οποίοι υπηρετούν στο Υπουργείο και τα λοιπά προαναφερόμενα νομικά πρόσωπα με οποιαδήποτε σχέση εργασίας πλην συμβάσεων ορισμένου χρόνου, έργου ή μαθητείας, και
  • Οι υπάλληλοι κατηγοριών ΠΕ και ΤΕ που υπηρετούν στις Ειδικές Υπηρεσίες Διαχείρισης και Εφαρμογής του Προγράμματος Αγροτικής Ανάπτυξης (ΠΑΑ) και του Επιχειρησιακού Προγράμματος Αλιείας (ΕΠΑΛ).
Προθεσμία υποβολής αιτήσεων εντός των προσεχών ημερών.

Πρόσκληση εκδήλωσης ενδιαφέροντος

Πηγή: diavgeia.gov.gr , AgroGreco

σχόλια (0)
Next Next Next
Environment Blogs
Online Marketing
image Blogarama - The Blog Directory iozoo.com
Bloglisting.net - The internets fastest growing blog directory Make Money Blogging blog directory blog search directory
Blog Directory TopBlogDir.blogspot.com button
Monitored by Pingdom
eXTReMe Tracker
 
Related Posts with Thumbnails