• Science articles

    Θέματα γενικού επιστημονικού ενδιαφέροντος...

    Από τον Einstein έως και το πρώτο λειτουργικό τεχνητό φύλλο με ικανότητα φωτοσύνθεσης...

    Επιστήμη_Science

Προϊστάμενος Έρευνας & Ανάπτυξης στην εταιρεία Elbisco


Αναζήτηση Θέματος


Έναν προϊστάμενο Έρευνας και Ανάπτυξης επιθυμεί θα προσλάβει η εταιρεία "Elbisco ΑΒΕΕ".

Ο νέος συνεργάτης θα απασχοληθεί στο Πικέρμι, ενώ θα έχει ως αποστολή του, το συντονισμό και την επίβλεψη των δραστηριοτήτων, με σκοπό την έγκαιρη επίτευξη των προκαθορισμένων στόχων του R&D που περιλαμβάνονται στα τρέχοντα πλάνα ανάπτυξης της εταιρείας.

Η εταιρεία επιθυμεί ο νέος συνεργάτης να διαθέτει ευέλικτη σκέψη και δράση, δυνατότητα μετακινήσεων, οργανωτικότητα και ικανότητα εργασίας υπό πίεση, αναλυτική σκέψη και κριτική ικανότητα, καθώς και άριστες ικανότητες επικοινωνίας και συνεργασίας με άτομα διαφορετικών βαθμίδων και διευθύνσεων.

Οι ενδιαφερόμενοι θα πρέπει να έχουν απαραίτητα πτυχίο Ανώτερης ή Ανώτατης σχολής με κατεύθυνση την Επιστήμη & Τεχνολογία τροφίμων, άριστη γνώση Αγγλικής γλώσσας και Η/Υ, γνώσεις της λειτουργικότητας των πρώτων υλών στη βιομηχανία των τροφίμων και εμπειρία στις επαφές με τους προμηθευτές και τέλος, εμπειρία στην Οργανοληπτική Αξιολόγηση (Sensory Evaluation Skills).

Να σημειωθεί ότι θα συνεκτιμηθεί η ύπαρξη μεταπτυχιακού τίτλου στην Τεχνολογία Τροφίμων θα συνεκτιμηθεί, ενώ η εταιρεία θα εκτιμήσει, την επαγγελματική εμπειρία στο χώρο της ανάπτυξης τροφίμων ιδανικά στο εξωτερικό (R&D, OA) και την εμπειρία στην διαχείριση έργων (Project Management).

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να αποστέλλουν τα βιογραφικά τους στο e-mail: hr@elbisco.gr ενώ για περισσότερες πληροφορίες μπορούν να επισκεφτούν την ηλεκτρονική σελίδα www.elbisco.gr

Πηγή: dasta.auth.gr , elbisco.gr , AgroGreco

σχόλια (0)
Next Next Next
Environment Blogs
Online Marketing
image Blogarama - The Blog Directory iozoo.com
Bloglisting.net - The internets fastest growing blog directory Make Money Blogging blog directory blog search directory
Blog Directory TopBlogDir.blogspot.com button
Monitored by Pingdom
eXTReMe Tracker
 
Related Posts with Thumbnails