• Science articles

    Θέματα γενικού επιστημονικού ενδιαφέροντος...

    Από τον Einstein έως και το πρώτο λειτουργικό τεχνητό φύλλο με ικανότητα φωτοσύνθεσης...

    Επιστήμη_Science

16o Πανελλήνιο Φυτοπαθολογικό Συνέδριο


Αναζήτηση Θέματος


16ο Πανελλήνιο Φυτοπαθολογικό Συνέδριο
Θεσσαλονίκη, 16 - 18 Οκτωβρίου 2012
Συνεδριακός χώρος ξενοδοχείου "Porto Palace"

Η Ελληνική Φυτοπαθολογική Εταιρεία (ΕΦΕ) προσκαλεί τα μέλη της ακαδημαϊκής κοινότητας, τους ερευνητές, του γεωπόνους υπηρεσιών του Δημοσίου και Ιδιωτικών Φορέων καθώς και ιδιώτες γεωπόνους, τους προπτυχιακούς και μεταπτυχιακούς φοιτητές, καθώς και τους επιχειρηματίες και παραγωγούς που δραστηριοποιούνται σε θέματα Φυτικής Παραγωγής και Φυτοπροστασίας να συμμετάσχουν στις εργασίες του 16ου Πανελληνίου Φυτοπαθολογικού Συνεδρίου.

Κατά τη διάρκεια του Συνεδρίου, επιστήμονες από όλη τη χώρα αλλά και την Κύπρο, θα έχουν την ευκαιρία να ενημερώσουν και να ενημερωθούν, να παρουσιάσουν τα πορίσματα της έρευνάς τους, να ανταλλάξουν ιδέες και εμπειρίες, να προωθήσουν συνεργασίες αμοιβαία επωφελείς, να ανανεώσουν παλιούς δεσμούς και να αναπτύξουν νέες προσωπικές επαφές και συναδελφικές σχέσεις.

Οι συνεχείς εξελίξεις στην Επιστήμη της Φυτοπαθολογίας προσελκύουν το ενδιαφέρον όλων όσων δραστηριοποιούνται στον κλάδο είτε προέρχονται από το δημόσιο είτε από τον ιδιωτικό τομέα. Στον έντονο ανταγωνισμό και στις απαιτήσεις της αγοράς για ποιοτικά και ασφαλή προϊόντα και αξιόπιστες υπηρεσίες, η διάχυση της επιστημονικής γνώσης και πληροφορίας, που θα προκύψουν από τις διάφορες παρουσιάσεις, είναι αναγκαία και ευπρόσδεκτη για αξιοποίηση από τον επιστημονικό και παραγωγικό κόσμο.

Η πλούσια θεματολογία του Συνεδρίου, η οποία καλύπτει όλους τους επιμέρους τομείς της Επιστήμης της Φυτοπαθολογίας συμβάλλει αναμφίβολα προς αυτή την κατεύθυνση.

Ευελπιστούμε ότι το 16ο Πανελλήνιο Φυτοπαθολογικό Συνέδριο, το οποίο επιστρέφει στην πόλη της Θεσσαλονίκης μετά από 23 χρόνια, θα συνεχίσει την παράδοση των επιτυχημένων διοργανώσεων που είχαν τα προηγούμενα Συνέδρια της ΕΦΕ.

Πληροφορίες - Πρόγραμμα Συνεδρίου

Πηγή: efe.aua.gr , AgroGreco

σχόλια (0)
Next Next Next
Environment Blogs
Online Marketing
image Blogarama - The Blog Directory iozoo.com
Bloglisting.net - The internets fastest growing blog directory Make Money Blogging blog directory blog search directory
Blog Directory TopBlogDir.blogspot.com button
Monitored by Pingdom
eXTReMe Tracker
 
Related Posts with Thumbnails