• Science articles

    Θέματα γενικού επιστημονικού ενδιαφέροντος...

    Από τον Einstein έως και το πρώτο λειτουργικό τεχνητό φύλλο με ικανότητα φωτοσύνθεσης...

    Επιστήμη_Science

2 επιστήμονες στο Ινστιτούτο Αλιευτικής Έρευνας - ΕΘΙΑΓΕ


Αναζήτηση Θέματος


ΕΛ.Γ.Ο. "Δήμητρα"
Το Ινστιτούτο Αλιευτικής Έρευνας προτίθεται να συνάψει συμβάσεις ανάθεσης έργου (με ΑΠΥ), με έναν βιολόγο και με έναν επιστήμονα της θάλασσας, για τις ανάγκες του ερευνητικού έργου «Παροχή υπηρεσιών για χαρτογράφηση των λιβαδιών του θαλάσσιου φανερόγαμου Posidonia oceanica στα παράκτια νερά της Κύπρου».

Ο βιολόγος θα έχει αντικείμενο τη συλλογή και ανάλυση βιολογικού υλικού και τη συγγραφή τεχνικών εκθέσεων του έργου για το χρονικό διάστημα από 1-10-12 έως 31-03-13. Απαραίτητα προσόντα είναι η κατοχή πτυχίου βιολογίας και η εμπειρία συμμετοχής σε ερευνητικά προγράμματα που αφορούσαν θέματα σχετικά με τη θαλάσσια βοτανική, με έμφαση στην ταξινόμηση θαλάσσιων βενθικών μακρόφυτων.

Ο επιστήμονας της θάλασσας θα έχει αντικείμενο τη συλλογή και ανάλυση βιολογικού υλικού για το χρονικό διάστημα από 1-10-12 έως 30-11-12. Απαραίτητα προσόντα είναι η κατοχή πτυχίου επιστήμης της θάλασσας και η εμπειρία συμμετοχής σε ερευνητικά προγράμματα που αφορούσαν θέματα σχετικά με τη θαλάσσια βοτανική.

Οι προσφορές θα γίνονται δεκτές μέχρι 27 Σεπτεμβρίου 2012 από 9:00 μέχρι 13:30 στο κτίριο της Διοίκησης του Ινστιτούτου Αλιευτικής Έρευνας στη Ν. Πέραμο Καβάλας ή στην Επιτροπή Προμηθειών.

Πρόσκληση εκδήλωσης ενδιαφέροντος

Πηγές: career.duth.gr , diavgeia.gov.gr , AgroGreco

σχόλια (0)
Next Next Next
Environment Blogs
Online Marketing
image Blogarama - The Blog Directory iozoo.com
Bloglisting.net - The internets fastest growing blog directory Make Money Blogging blog directory blog search directory
Blog Directory TopBlogDir.blogspot.com button
Monitored by Pingdom
eXTReMe Tracker
 
Related Posts with Thumbnails