• Science articles

    Θέματα γενικού επιστημονικού ενδιαφέροντος...

    Από τον Einstein έως και το πρώτο λειτουργικό τεχνητό φύλλο με ικανότητα φωτοσύνθεσης...

    Επιστήμη_Science

2 Γεωπόνοι στον Ελληνικό Γεωργικό Οργανισμό «ΔΗΜΗΤΡΑ»


Αναζήτηση Θέματος


Πρόσκληση Εκδήλωσης Ενδιαφέροντος

Ο Ελληνικός Γεωργικός Οργανισμός «ΔΗΜΗΤΡΑ» - Ινστιτούτο Τεχνολογίας Γεωργικών Προϊόντων ενδιαφέρεται να αναθέσει σε έναν μεταδιδακτορικό συνεργάτη και έναν μεταπτυχιακό φοιτητή, για τις ανάγκες του ερευνητικού προγράμματος WILDWINE 315065 με τίτλο “Multi-strain indigenous yeast and bacterial starters for wild-ferment wine production” το οποίο χρηματοδοτείται από την ΕΕ στα πλαίσια του FP7-SME-2012, το παρακάτω έργο:
ΕΛΓΟ - ΔΗΜΗΤΡΑ
  • απομόνωση, μοριακή ταυτοποίηση και χαρακτηρισμός μικροχλωρίδας σταφυλιών και γλευκών, αξιολόγηση τεχνολογικών χαρακτηριστικών και μελέτη γενετικής σταθερότητας μικροβιακών στελεχών, κινητική ζυμώσεων - μοντελοποίηση, χημικές αναλύσεις οίνων (GC, HPLC), επεξεργασία αποτελεσμάτων.
Απαραίτητα προσόντα

1. Μεταδιδακτορικός συνεργάτης:
  • πτυχίο Γεωπόνου Επιστήμης Τροφίμων, Βιοτεχνολογίας, Βιολόγου, Οινολόγου ή Τεχνολόγου Τροφίμων ή αντίστοιχων σχολών ΑΕΙ ή αλλοδαπής.
  • διδακτορικό στη Μικροβιολογία Τροφίμων.
  • πολύ καλή γνώση Αγγλικών.
  • εμπειρία απασχόλησης σε ερευνητικά προγράμματα. Η εμπειρία πρέπει να τεκμηριώνεται με βεβαίωση συμμετοχής-εργασίας σε ερευνητικά προγράμματα.
2. Μεταπτυχιακός φοιτητής για εκπόνηση διδακτορικής διατριβής:
  • πτυχίο Γεωπόνου Επιστήμης Τροφίμων, Βιοτεχνολογίας, Βιολόγου, Οινολόγου ή Τεχνολόγου Τροφίμων ή αντίστοιχων σχολών ΑΕΙ ή αλλοδαπής.
  • να κατέχουν ή να επίκειται να λάβουν μεταπτυχιακό τίτλο (MSc) σε συναφή με το έργο αντικείμενο.
  • πολύ καλή γνώση Αγγλικών.
Η διάρκεια του έργου θα είναι 6 μήνες και η αμοιβή θα φτάνει τα 7.200 € για τον μεταδιδακτορικό συνεργάτη και 6.000 € για τον μεταπτυχιακό φοιτητή.

Το αναλυτικό βιογραφικό σημείωμα με νομίμως επικυρωμένα σχετικά δικαιολογητικά, φωτοτυπία αστυνομικής ταυτότητας και οικονομικές προσφορές θα γίνονται δεκτά μέχρι 9-7-2012 στα γραφεία του Ινστιτούτου Τεχνολογίας Γεωργικών Προϊόντων (Σοφοκλή Βενιζέλου 1, Λυκόβρυση), είτε ταχυδρομικά (σε περίπτωση ταχυδρομικής υποβολής οι αιτήσεις με τα συνημμένα δικαιολογητικά θα πρέπει να έχουν σφραγίδα ταχυδρομείου έως και 9-7-12). Οι υποψήφιοι να είναι διαθέσιμοι για ενδεχόμενη ατομική συνέντευξη.

Πρόσκληση εκδήλωσης ενδιαφέροντος - Δήμητρα

Πηγές: diavgeia.gov.gr , e-geoponoi.gr , AgroGreco

σχόλια (0)
Next Next Next
Environment Blogs
Online Marketing
image Blogarama - The Blog Directory iozoo.com
Bloglisting.net - The internets fastest growing blog directory Make Money Blogging blog directory blog search directory
Blog Directory TopBlogDir.blogspot.com button
Monitored by Pingdom
eXTReMe Tracker
 
Related Posts with Thumbnails