• Science articles

    Θέματα γενικού επιστημονικού ενδιαφέροντος...

    Από τον Einstein έως και το πρώτο λειτουργικό τεχνητό φύλλο με ικανότητα φωτοσύνθεσης...

    Επιστήμη_Science

Μεταπτυχιακό ΓΠΑ: Οργάνωση & Διοίκηση Επιχειρήσεων Τροφίμων και Γεωργίας


Αναζήτηση Θέματος


Διατμηματικό πρόγραμμα μεταπτυχιακών σπουδών του Τμήματος Αγροτικής Οικονομίας και Ανάπτυξης και του συνεργαζόμενου Τμήματος Επιστήμης και Τεχνολογίας Τροφίμων του Γεωπονικού Πανεπιστημίου Αθηνών.

Τίτλος
Οργάνωση & Διοίκηση Επιχειρήσεων Τροφίμων και Γεωργίας

Το εν λόγω Πρόγραμμα 12μηνης διάρκειας λειτουργεί στο Τμήμα Αγροτικής Οικονομίας & Ανάπτυξης, σε συνεργασία με το Τμήμα Επιστήμης & Τεχνολογίας Τροφίμων του ΓΠΑ και με τη συμμετοχή διακεκριμένων καθηγητών άλλων ελληνικών και ξένων Πανεπιστημίων. Η παρακολούθηση όλων των μαθημάτων και εκδηλώσεων του Προγράμματος είναι υποχρεωτική.

Το Πρόγραμμα οδηγεί στην απόκτηση Μεταπτυχιακού Διπλώματος Ειδίκευσης (ΜΔΕ) στο γνωστικό αντικείμενο Οργάνωση & Διοίκηση Επιχειρήσεων Τροφίμων και Γεωργίας και υπό προϋποθέσεις, Διδακτορικού Διπλώματος στον Τομέα της Διοίκησης Επιχειρήσεων Τροφίμων & Γεωργίας.

Μετά το τέλος κάθε εξαμήνου μαθημάτων το Πρόγραμμα επιβραβεύει τον/την καλύτερο/η φοιτητή/τρια με ένα ποσό (υποτροφία) που καθορίζεται κάθε χρονιά από την Ειδική Διατμηματική Επιτροπή.

Οι υποψήφιοι θα αξιολογηθούν με βάση τα εξής κριτήρια:
  1. Γενικός Βαθμός Πτυχίου.
  2. Επίπεδο γνώσης της Αγγλικής γλώσσας. Ο υποψήφιος πρέπει να είναι κάτοχος διπλώματος TOEFL (70 μονάδες και άνω) ή IELTS (5,5 και άνω) ή TOEIC (700 και άνω) ή άλλου ισοδύναμου τίτλου (π.χ. Advanced ή Proficiency κ.τ.λ.). Προκειμένου για αλλοδαπούς υποψήφιους, απαιτείται επί πλέον και επαρκής γνώση της ελληνικής γλώσσας, όπως αυτή καθορίζεται από το Προεδρικό Διάταγμα 221/90, άρθρο 9. Σε εξαιρετικές περιπτώσεις, αν κατά το τέλος Σεπτεμβρίου, δεν έχουν συμπληρωθεί οι θέσεις του προγράμματος, το ΜΒΑ διατηρεί τη δυνατότητα να διοργανώνει εξέταση στα Αγγλικά για να αξιολογήσει τυχόν εναπομείναντες υποψήφιους που για διαφόρους λόγους, δεν έχουν τυπική απόδειξη της επίδοσής τους στην Αγγλική.
  3. Το περιεχόμενο δύο συστατικών επιστολών.
  4. Προσωπική συνέντευξη.
  5. Κάθε άλλο στοιχείο σχετικό με τα προσόντα του υποψηφίου που αποδεικνύεται από τα δικαιολογητικά που κατατέθηκαν.
Περισσότερες πληροφορίες: mba.aua.gr

Ανακοίνωση - Πρόσκληση

Πηγή: mba.aua.gr , AgroGreco

σχόλια (0)
Next Next Next
Environment Blogs
Online Marketing
image Blogarama - The Blog Directory iozoo.com
Bloglisting.net - The internets fastest growing blog directory Make Money Blogging blog directory blog search directory
Blog Directory TopBlogDir.blogspot.com button
Monitored by Pingdom
eXTReMe Tracker
 
Related Posts with Thumbnails