• Science articles

    Θέματα γενικού επιστημονικού ενδιαφέροντος...

    Από τον Einstein έως και το πρώτο λειτουργικό τεχνητό φύλλο με ικανότητα φωτοσύνθεσης...

    Επιστήμη_Science

Ημέρα Καριέρας 2012 - ATEI Θεσσαλονίκης


Αναζήτηση Θέματος


Ημέρα Καριέρας 2012 - Α.Τ.Ε.Ι. Θεσσαλονίκης - Yποβολή συμμετοχής

Στα πλαίσια των προσπαθειών για αμεσότερη προσέγγιση αποφοίτων - τελειοφοίτων και επιχειρήσεων, η Δομή Απασχόλησης και Σταδιοδρομίας, το Γραφείο Διασύνδεσης και το Γραφείο Πρακτικής Άσκησης του Α.Τ.Ε.Ι - Θεσσαλονίκης διοργανώνουν «Ημέρα Καριέρας 2012» την Τετάρτη, 23 Μαΐου του 2012 στο ξενοδοχείο Holiday Inn στη Θεσσαλονίκη (οδός Mοναστηρίου 8).

Η εκδήλωση θα περιλαμβάνει ομιλίες έγκριτων εισηγητών και παρουσιάσεις των επιχειρήσεων που θα λάβουν μέρος στην Ημέρα Καριέρας. Τα παραπάνω αποτελούν θεματικά πεδία στα οποία θα μπορούσε να λάβει μέρος κάθε ενδιαφερόμενη επιχείρηση.

Συγχρόνως σε κατάλληλα διαμορφωμένη αίθουσα, θα δοθεί η ευκαιρία σε εκπροσώπους των επιχειρήσεων και γενικότερα της αγοράς εργασίας να γνωριστούν με τελειοφοίτους και πτυχιούχους του Ιδρύματος με κύριο στόχο τη δημιουργία της κατάλληλης υποδομής για μία περαιτέρω επικοινωνία, που θα ωφελήσει και τα δύο μέρη.

Σε ειδικά stands, στελέχη των συμμετεχόντων επιχειρήσεων θα έχουν τη δυνατότητα συνομιλίας και γνωριμίας με πτυχιούχους και τελειοφοίτους όλων των Τμημάτων του Α.Τ.Ε.Ι - Θεσσαλονίκης που ενδιαφέρονται για αναζήτηση θέσης εργασίας άμεσα ή στο εγγύς μέλλον, μέσω βιογραφικού σημειώματος και προσωπικής συνέντευξης.

Ώρες διεξαγωγής της εκδήλωσης: 09:00 έως 18:00

Δικαίωμα συμμετοχής
Δικαίωμα συμμετοχής στην Ημέρα Καριέρας 2012 του Α.Τ.Ε.Ι. Θεσσαλονίκης έχουν όλοι οι απόφοιτοι του Α.Τ.Ε.Ι. Θεσσαλονίκης και οι τελειόφοιτοι/ες φοιτητές/τριες του Ιδρύματος. Τελειόφοιτοι/ες θεωρούνται όσοι έχουν τελειώσει όλες τις υποχρεώσεις τους προς το Ίδρυμα και εκκρεμεί μόνο η ορκωμοσία τους.

Οδηγίες
Για να κατοχυρώσετε τη συμμετοχή σας απαραίτητη είναι η συμπλήρωση ηλεκτρονικής δήλωσης. Πριν συμπληρώσετε την ηλεκτρονική δήλωση διαβάστε προσεχτικά τη λίστα των επιχειρήσεων που θα συμμετάσχουν στην Ημέρα Καριέρας 2012. Περιέχει στοιχεία των επιχειρήσεων, τις ώρες που θα παρευρεθούν στην εκδήλωση και τις ειδικότητες αποφοίτων που τους ενδιαφέρει να συναντήσουν.

Δηλώστε συμμετοχή μόνο για τις επιχειρήσεις που ζητούν άτομα της ειδικότητας και των προσόντων σας.

Λόγω περιορισμού χώρου και χρόνου θα τηρηθεί αυστηρή σειρά προτεραιότητας στις συμμετοχές που θα γίνουν δεκτές.

Υποβολή συμμετοχής

Πηγή: career.teithe.gr , AgroGreco

σχόλια (0)
Next Next Next
Environment Blogs
Online Marketing
image Blogarama - The Blog Directory iozoo.com
Bloglisting.net - The internets fastest growing blog directory Make Money Blogging blog directory blog search directory
Blog Directory TopBlogDir.blogspot.com button
Monitored by Pingdom
eXTReMe Tracker
 
Related Posts with Thumbnails