• Science articles

    Θέματα γενικού επιστημονικού ενδιαφέροντος...

    Από τον Einstein έως και το πρώτο λειτουργικό τεχνητό φύλλο με ικανότητα φωτοσύνθεσης...

    Επιστήμη_Science

ΕΦΕΤ: Ανάκληση τυριού Gouda Ολλανδίας για παιδιά από τα Carrefour Μαρινόπουλος


Αναζήτηση Θέματος


Ο ΕΦΕΤ έγινε αποδέκτης δύο καταγγελιών με προσκόμιση δείγματος, οι οποίες αφορούσαν τυρί Gouda Ολλανδίας για παιδιά, σε ορισμένα εκ των οποίων διαπιστώθηκε επιφανειακή ευρωτίαση και τα οποία προϊόντα διανέμονται από την εταιρεία "Carrefour Μαρινόπουλος ΑΕ".

ΕΦΕΤ: Ανάκληση τυριού gouda
Ειδικότερα, η Περιφερειακή Διεύθυνση Κεντρικής Μακεδονίας, στο πλαίσιο υποδοχής καταγγελιών πολιτών, έγινε αποδέκτης δύο καταγγελιών που αφορούσαν τυρί Γκούντα Ολλανδίας για παιδιά με την εμπορική ονομασία "Mini Carrefour Kids", με ημερομηνία ανάλωσης 2/3/2012, σε διχτάκι των έξι τεμαχίων, των είκοσι (20) γραμμαρίων έκαστο, που παράγεται στην Ολλανδία (Κωδ. Αριθμός Έγκρισης Ζ 0507) και διανέμεται από την Carrefour Μαρινόπουλος ΑΕ σε ορισμένα εκ των οποίων διαπιστώθηκε επιφανειακή ευρωτίαση.

Κατά τη διερεύνηση των ανωτέρω καταγγελιών σε διαφορετικά σημεία διάθεσης, σε διαφορετικές περιοχές από αυτή της καταγγελίας του ανωτέρω προϊόντος, διαπιστώθηκε παρουσία ευρωτίασης και σε ομοειδή τρόφιμα διαφορετικών ημερομηνιών ανάλωσης και διαφορετικών αριθμών παρτίδας. Συγκεκριμένα, πρόκειται για τα προϊόντα με ημερομηνίες λήξης 2/3/2012 και 17/5/2012.

Ο ΕΦΕΤ ζήτησε από την αλυσίδα Carrefour Μαρινόπουλος AE την άμεση ανάκληση, απόσυρση του συνόλου των συγκεκριμένων παρτίδων και ήδη έχουν ξεκινήσει σχετικοί έλεγχοι.

Καλούνται οι καταναλωτές, που έχουν ήδη προμηθευτεί τα ανωτέρω προϊόντα, να μην τα
καταναλώσουν.

Δελτίο Τύπου ΕΦΕΤ

Πηγή: efet.gr

σχόλια (0)
Next Next Next
Environment Blogs
Online Marketing
image Blogarama - The Blog Directory iozoo.com
Bloglisting.net - The internets fastest growing blog directory Make Money Blogging blog directory blog search directory
Blog Directory TopBlogDir.blogspot.com button
Monitored by Pingdom
eXTReMe Tracker
 
Related Posts with Thumbnails