• Science articles

    Θέματα γενικού επιστημονικού ενδιαφέροντος...

    Από τον Einstein έως και το πρώτο λειτουργικό τεχνητό φύλλο με ικανότητα φωτοσύνθεσης...

    Επιστήμη_Science

EFET: Ανάκληση γιαουρτιού με αφλατοξίνη Μ1


Αναζήτηση Θέματος


Ο Ε.Φ.Ε.Τ., και συγκεκριμένα η Περιφερειακή Δ ιεύθυνση Θεσσαλίας, στο πλαίσιο του Προγράμματος για τον Επίσημο Έλεγχο για την παρουσία μυκοτοξινών σε τρόφιμα για το έτος 2011, και ύστερα από εργαστηριακούς ελέγχους που διενεργήθηκαν από το Γενικό Χημείο του Κράτους, διαπίστωσε:

Τη διακίνηση προϊόντος γιαούρτι με την εμπορική επωνυμία «Γιαούρτι ΟΡΕΙΝΟ - Γιαούρτι από φρέσκο γάλα» με αφλατοξίνη Μ1 σε συγκέντρωση μεγαλύτερη των επιτρεπτών επιπέδων. Το προϊόν παρασκευάζεται από την επιχείρηση « ημ. Καραγκιοζόπουλος», Βαλανίδα Ελασσόνας, Ν. Λάρισας.

Ο ΕΦΕΤ απαίτησε, για προληπτικούς λόγους, από την ανωτέρω επιχείρηση την άμεση ανάκληση /απόσυρση όλων των γαλακτοκομικών προϊόντων που έχουν παραχθεί από αυτή. Οι σχετικοί έλεγχοι βρίσκονται σε εξέλιξη.

Ο Ε.Φ.Ε.Τ. καλεί τους καταναλωτές, οι οποίοι έχουν ήδη στην κατοχή τους γαλακτοκομικά προϊόντα της επιχείρησης « ημ. Καραγκιοζόπουλος, Βαλανίδα Ελασσόνας», να μην τα καταναλώσουν.

Πηγή: minagric.gr

σχόλια (0)
Next Next Next
Environment Blogs
Online Marketing
image Blogarama - The Blog Directory iozoo.com
Bloglisting.net - The internets fastest growing blog directory Make Money Blogging blog directory blog search directory
Blog Directory TopBlogDir.blogspot.com button
Monitored by Pingdom
eXTReMe Tracker
 
Related Posts with Thumbnails