• Science articles

    Θέματα γενικού επιστημονικού ενδιαφέροντος...

    Από τον Einstein έως και το πρώτο λειτουργικό τεχνητό φύλλο με ικανότητα φωτοσύνθεσης...

    Επιστήμη_Science

Συνέδριο για το κοινό μέλλον υπαίθρου και πόλης: Capture the moment


Αναζήτηση Θέματος


Η εταιρεία "Μίλητος Αναδυόμενες Τεχνολογίες και Υπηρεσίες" επιλέχθηκε από την Ευρωπαϊκή Επιτροπή - Γενική Διεύθυνση Γεωργίας και Αγροτικής Ανάπτυξης να υλοποιήσει μια σειρά δράσεων με σκοπό τη συζήτηση και προώθηση του ρόλου και της αναγκαιότητας της Κοινής Γεωργικής Πολιτικής.

Η πρώτη δράση αφορά στη διοργάνωση ενός συνεδρίου με θέμα: «Συνέδριο για το κοινό μέλλον υπαίθρου και πόλης», με κεντρικό μήνυμα «Κάνε τη γεωργία τρόπο ζωής».

Το συνέδριο θα πραγματοποιηθεί την Τρίτη 27 Σεπτεμβρίου 2011, στην Αίγλη Ζαππείου, Αθήνα.

Οι τρεις βασικές θεματικές ενότητες είναι οι ακόλουθες:
  • Η Γεωργία Τρόπος Ζωής στην Πόλη
  • Ύπαιθρος 2020
  • Από το Αγρόκτημα στο Τραπέζι και Αντιστρόφως
Η κοινή γεωργική πολιτική, μία από τις σημαντικότερες πανευρωπαϊκές πολιτικές επί 40 και πλέον χρόνια, προωθεί την αειφόρο γεωργία σε παγκόσμια κλίμακα και παραμένει μια «ζωντανή» πολιτική που εξελίσσεται έτσι ώστε να απηχεί τις μεταβαλλόμενες προτεραιότητες της κοινωνίας.

Έτσι, το συνέδριο είναι ανοιχτό σε όλους, κυρίως το κοινό των αστικών περιοχών, τους νέους και τους αγροτικούς φορείς, τους γεωργούς και τους εν δυνάμει επωφελούμενους από τις δράσεις αγροτικής ανάπτυξης.

Γενικότερα, σε όσους ενδιαφέρονται να ενημερωθούν και να συνδράμουν στη συζήτηση για τον ευρωπαϊκό γεωργικό τομέα, σχετικά με την παραγωγή, την ασφάλεια και ποιότητα των τροφίμων, την προστασία του φυσικού περιβάλλοντος και τη βιώσιμη ανάπτυξη της υπαίθρου στα πλαίσια της ΚΓΠ.

Διακεκριμένοι επιστήμονες και ομιλητές θα μοιραστούν με το κοινό τις απόψεις, εμπειρίες και προτάσεις τους αναφορικά με την ευρωπαϊκή γεωργία, την εξέλιξή της, σε συνάρτηση με το ρόλο, τη χρησιμότητα και την αναγκαιότητα της Κοινής Γεωργικής Πολιτικής.

Η συμμετοχή είναι δωρεάν, κατόπιν εγγραφής:

Πηγή: AgroGreco (by email)

σχόλια (0)
Next Next Next
Environment Blogs
Online Marketing
image Blogarama - The Blog Directory iozoo.com
Bloglisting.net - The internets fastest growing blog directory Make Money Blogging blog directory blog search directory
Blog Directory TopBlogDir.blogspot.com button
Monitored by Pingdom
eXTReMe Tracker
 
Related Posts with Thumbnails