• Science articles

    Θέματα γενικού επιστημονικού ενδιαφέροντος...

    Από τον Einstein έως και το πρώτο λειτουργικό τεχνητό φύλλο με ικανότητα φωτοσύνθεσης...

    Επιστήμη_Science

Διδακτικό προσωπικό στο Τμήμα Αγροτικής Ανάπτυξης του ΔΠΘ


Αναζήτηση Θέματος


Πρόσκληση Εκδήλωσης Ενδιαφέροντος για πρόσληψη διδασκόντων βάσει Π.Δ. 407/80 στο Τμήμα Αγροτικής Ανάπτυξης του Δημοκρίτειου Πανεπιστημίου Θράκης για το εαρινό εξάμηνο του Ακαδημαϊκού έτους 2010-2011.

Η Γενική Συνέλευση του Τμήματος Αγροτικής Ανάπτυξης του Δημοκριτείου Πανεπιστημίου Θράκης στην αριθ.4/12-1-2011 συνεδρίασή της, αποφάσισε να καλύψει τη διδασκαλία των μαθημάτων:
  • «Μικροοικονομία», «Πληροφορική ΙΙ», «Γεωργική Μετεωρολογία», «Ειδική Λαχανοκομία», «Αρχές και Μέθοδοι Ολοκληρωμένης Αντιμετώπισης Εχθρών των Καλλιεργειών»,«Αρχιτεκτονική Κήπων»,«Οργάνωση και Διαχείριση Γεωργικών Εκμεταλλεύσεων», «Γεωργική Εκπαίδευση», «Μέθοδοι Ποσοτικής Οικονομικής Ανάλυσης», «Εφαρμοσμένη Οικονομετρία», «Γραμμικός Προγραμματισμός», «Φυσικοχημεία Τροφίμων»,«Τεχνολογία Κρέατος, Ιχθύων και Αυγών», «Τεχνολογία Γάλακτος», «Τεχνολογία Δημητριακών», και «Τεχνολογία Οπωροκηπευτικών»
του εαρινού εξαμήνου σπουδών του πανεπιστημιακού έτους 2010-2011 με διδάσκοντες οι οποίοι θα προσληφθούν με σύμβαση, σύμφωνα με τις διατάξεις του άρθρου 5 του Π.Δ. 407/1980.

Απαραίτητο τυπικό προσόν για την πρόσληψη διδάσκοντος βάσει του Π.Δ. 407/80 είναι η κατοχή διδακτορικού διπλώματος και σχετικής επιστημονικής εξειδίκευσης.

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να υποβάλλουν τις αιτήσεις τους στη Γραμματεία του Τμήματος Αγροτικής Ανάπτυξης του Δημοκριτείου Πανεπιστημίου Θράκης, το αργότερο μέχρι την Παρασκευή 11 Φεβρουαρίου 2011. Στις αιτήσεις θα πρέπει να αναφέρεται και το κατά πόσον οι ενδιαφερόμενοι κατέχουν άλλη θέση στον ευρύτερο Δημόσιο Τομέα.

Οι αιτήσεις θα πρέπει να συνοδεύονται από αντίγραφα των πτυχίων και των τίτλων σπουδών των υποψηφίων, βιογραφικό σημείωμα και συνοπτικό υπόμνημα για το εν γένει επιστημονικό τους έργο. Τα αντίγραφα των πτυχίων και των τίτλων σπουδών δεν απαιτούνται προκειμένου περί υποψηφίων που υπηρετούν ήδη ως μέλη Δ.Ε.Π. σε άλλα ελληνικά Α.Ε.Ι.

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να απευθύνονται για κάθε πληροφορία στη Γραμματεία του Τμήματος Αγροτικής Ανάπτυξης (τηλ. 2552-041161). Οι αιτήσεις μαζί με τα απαραίτητα δικαιολογητικά θα αποστέλλονται στην διεύθυνση:

Δημοκρίτειο Πανεπιστήμιο Θράκης
Τμήμα Αγροτικής Ανάπτυξης
Γραμματεία
Αθ. Πανταζίδου 193 Ο
68200 Ν. Ορεστιάδα Πρόεδρος
Καθηγητής Σπυρίδων Κουτρούμπας

Δείτε την Ανακοίνωση

Πηγές: career.duth.gr , e-geoponoi.gr

σχόλια (0)
Next Next Next
Environment Blogs
Online Marketing
image Blogarama - The Blog Directory iozoo.com
Bloglisting.net - The internets fastest growing blog directory Make Money Blogging blog directory blog search directory
Blog Directory TopBlogDir.blogspot.com button
Monitored by Pingdom
eXTReMe Tracker
 
Related Posts with Thumbnails