• Science articles

    Θέματα γενικού επιστημονικού ενδιαφέροντος...

    Από τον Einstein έως και το πρώτο λειτουργικό τεχνητό φύλλο με ικανότητα φωτοσύνθεσης...

    Επιστήμη_Science

Προκήρυξη για Συνεργαζόμενο Εκπαιδευτικό Προσωπικό (ΣΕΠ) στο Ελληνικό Ανοικτό Πανεπιστήμιο (ΕΑΠ) για το Ακαδημαϊκό Έτος 2011-2012


Αναζήτηση Θέματος


Το Ελληνικό Ανοικτό Πανεπιστήμιο (Ε.Α.Π.) προκηρύσσει την πρόσληψη Μελών Συνεργαζόμενου Εκπαιδευτικού Προσωπικού (Σ.Ε.Π.) για το ακαδημαϊκό έτος 2011-2012.

Yποψήφιοι για τις θέσεις Μελών Συνεργαζόμενου Εκπαιδευτικού Προσωπικού (Σ.Ε.Π.) μπορούν να είναι είτε μέλη Δ.Ε.Π. άλλων ΑΕΙ της ημεδαπής ή της αλλοδαπής είτε διδάκτορες. Σε εξαιρετικές περιπτώσεις, το Ε.Α.Π. μπορεί να προσλάβει κατόχους μεταπτυχιακών τίτλων ειδίκευσης για τα γνωστικά αντικείμενα εξαιρετικής και αδιαμφισβήτητης ιδιαιτερότητας, για τα οποία δεν είναι δυνατή ή συνήθης η εκπόνηση διδακτορικής διατριβής (Π.Δ. 123/1984). Τα μέλη ΣΕΠ προσλαμβάνονται με συμβάσεις εργασίας ιδιωτικού δικαίου, διάρκειας ενός ακαδημαϊκού έτους, για την κάλυψη συγκεκριμένων εκπαιδευτικών αναγκών.

Οι υποψήφιοι είναι απαραίτητο να έχουν επιστημονικό έργο (ερευνητικό, συγγραφικό, διδακτικό, επαγγελματικό) στο γνωστικό αντικείμενο των Θ.Ε. που υποβάλλουν υποψηφιότητα, όπως αυτές σκιαγραφούνται στην ιστοσελίδα του Ε.Α.Π. (www.eap.gr).

Το Ελληνικό Ανοικτό Πανεπιστήμιο προσφέρει, για το ακαδημαϊκό έτος 2011-2012, 6 Προπτυχιακά Προγράμματα Σπουδών και 26 Μεταπτυχιακά Προγράμματα Ειδίκευσης που περιλαμβάνουν 203 Θεματικές Ενότητες (Θ.Ε.). Η προσφορά των σπουδών γίνεται με τη μεθοδολογία της εξ αποστάσεως εκπαίδευσης στην Ελληνική Γλώσσα (εκτός των Θ.Ε. του Μεταπτυχιακού Προγράμματος Ειδίκευσης “Διοίκηση Επιχειρήσεων” - MBA που γίνεται στην Αγγλική).

Η υποβολή των αιτήσεων θα γίνει αποκλειστικώς ηλεκτρονικά από 20-12-2010 (ώρα 20:00) έως και τις 31-01-2011 (ώρα 20:00).

Αποστολή δικαιολογητικών με συστημένη επιστολή από 20/12/2010 - 31/01/2011.


σχόλια (0)
Next Next Next
Environment Blogs
Online Marketing
image Blogarama - The Blog Directory iozoo.com
Bloglisting.net - The internets fastest growing blog directory Make Money Blogging blog directory blog search directory
Blog Directory TopBlogDir.blogspot.com button
Monitored by Pingdom
eXTReMe Tracker
 
Related Posts with Thumbnails