• Science articles

    Θέματα γενικού επιστημονικού ενδιαφέροντος...

    Από τον Einstein έως και το πρώτο λειτουργικό τεχνητό φύλλο με ικανότητα φωτοσύνθεσης...

    Επιστήμη_Science

Πρόσκληση Στελέχωσης της Eιδικής Υπηρεσίας Διαχείρισης του Επιχειρησιακού Προγράμματος «Περιβάλλον και Αειφόρος Ανάπτυξη 2007-2013»


Αναζήτηση Θέματος


Η Eιδική Υπηρεσία Διαχείρισης του Επιχειρησιακού Προγράμματος «Περιβάλλον και Αειφόρος Ανάπτυξη 2007-2013», προκειμένου να ολοκληρώσει τη στελέxωσή της, προτίθεται να προβεί στην απόσπαση υπαλλήλων από το Δημόσιο Τομέα η από Φορείς του Ευρύτερου Δημοσίου τομέα. Οι προς πλήρωση θέσεις κατανέμονται, ανά κατηγορία εκπαίδευσης, ως εξής:
  • Δέκα έξι (16) θέσεις της κατηγορίας ΠΕ (Πολιτικοί Μηχανικοί, Αρχιτέκτονες Μηχανικοί, Αγρονόμοι Τοπογράφοι Μηχανικοί, Μεταλλειολόγοι Μηχανικοί, Χημικοί Μηχανικοί, Γεωλόγοι, Διοικητικοί-Οικονομικοί, Νομικοί, κ.τ.λ)
  • Δύο (2) θέσεις της κατηγορίας ΤΕ
  • Δύο(2) θέσεις της κατηγορίας ΔΕ
Οι υποψήφιoι πρέπει να διαθέτουν τα κατά περίπτωση προσόντα που προβλέπονται στην Koινή Απόφαση των Υπουργών Περιβάλλοντος, Χωροταξίας και Δημοσίων Έργων και Οικονομίας και Οικονομικών υπ' αριθμ. οικ. 123170/23/09/2008»(ΦΕΚ2015/ΒΠ0.09.2008), ενώ είναι επιθυμητό να διαθέτουν σχετική εμπειρία σε αντίστοιχες θέσεις Ειδικών Υπηρεσιών του ΕΣΠΑ ή του ΕΣΣΑΑ ή του ΕΣΣΑΛ ή του Γ' ΚΠΣ.

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να συμπληρώσουν τα στοιχεία του Βιογραφικού τους Σημειώματος στην ιστοσελίδα opengov.gr μέχρι τη Δευτέρα 01/11/2010.

Για οποιαδήποτε διευκρίνιση μπορείτε να απευθύνεστε στο τηλέφωνο 2132142260 (ώρες 09:00 έως 15:00).

Πηγή: opengov.gr

σχόλια (0)
Next Next Next
Environment Blogs
Online Marketing
image Blogarama - The Blog Directory iozoo.com
Bloglisting.net - The internets fastest growing blog directory Make Money Blogging blog directory blog search directory
Blog Directory TopBlogDir.blogspot.com button
Monitored by Pingdom
eXTReMe Tracker
 
Related Posts with Thumbnails