• Science articles

    Θέματα γενικού επιστημονικού ενδιαφέροντος...

    Από τον Einstein έως και το πρώτο λειτουργικό τεχνητό φύλλο με ικανότητα φωτοσύνθεσης...

    Επιστήμη_Science

Συμβάσεις έργου για 6 φοιτητές του ΤΕΙ Τεχνολογίας Γεωπονίας (ΤΕΙ Κρήτης)


Αναζήτηση Θέματος


Ο Ειδικός Λογαριασμός Κονδυλίων Έρευνας και Εκπαίδευσης του ΤΕΙ Κρήτης:
  • στo πλαίσιο του έργου «Γεωργική Αξιοποίηση Επεξεργασμένων Υγρών Αποβλήτων ως Εναλλακτικός Υδατικός Πόρος – ΧΜ ΕΟΧ : EL0030», το οποίο χρηματοδοτείται κατά 57,6% από πόρους Χρηματοδοτικού Μηχανισμού Ευρωπαϊκού Οικονομικού Χώρου (Ε.Ο.Χ.) περιόδου 2004-2009 και κατά 42,4% από πόρους του Εθνικού Π.Δ.Ε., προτίθεται να συνεργαστεί, με σύμβαση ανάθεσης έργου, με τρεις φοιτητές/τριες της Σχολής Τεχνολογίας Γεωπονίας του ΤΕΙ Κρήτης.
  • στo πλαίσιο του έργου «Βελτιστοποίηση ανάκτησης και κομποστοποίησης του οργανικού κλάσματος των αστικών στερεών αποβλήτων – ΧΜ ΕΟΧ : EL0031», το οποίο χρηματοδοτείται κατά 57,6% από πόρους Χρηματοδοτικού Μηχανισμού Ευρωπαϊκού Οικονομικού Χώρου (Ε.Ο.Χ.) περιόδου 2004-2009 και κατά 42,4% από πόρους του Εθνικού Π.Δ.Ε., προτίθεται να συνεργαστεί, με σύμβαση ανάθεσης έργου, με τρεις φοιτητές/τριες της Σχολής Τεχνολογίας Γεωπονίας του ΤΕΙ Κρήτης.
Κριτήρια επιλογής θεωρούνται:
  1. η εμπειρία σε θέματα σχετικά με το φυσικό αντικείμενο του έργου,
  2. η επιτυχής παρακολούθηση και εξέταση των μαθημάτων της σχολής που αφορούν τη διαχείριση υγρών και στερεών αποβλήτων και
  3. η κατοχή διπλώματος αυτοκινήτου.
Διάρκεια σύμβασης: 6 μήνες

δικαιολογητικά, (βιογραφικό σημείωμα, με ιδιαίτερη έμφαση στα προσόντα της παρούσας πρόσκλησης, βεβαιώσεις προϋπηρεσίας, τίτλοι σπουδών και οποιοδήποτε άλλο στοιχείο που κατά την κρίση του ενδιαφερόμενου θα βοηθήσει την επιτροπή στην αξιολόγηση), θα πρέπει να υποβάλλονται σε φάκελο (με πλήρη στοιχεία), συνοδευόμενο από σχετική αίτηση, στη Γραμματεία του Ειδικού Λογαριασμού του ΤΕΙ Κρήτης (πληροφορίες στα τηλέφωνα 2810-379315 και 2810-379394), μέχρι και την και Παρασκευή 29 Οκτωβρίου 2010, ή να σταλούν ταχυδρομικά στη διεύθυνση, Ειδικός Λογαριασμός ΤΕΙ Κρήτης, Εσταυρωμένος, Τ.Κ. 71004, Τ. Θ. 1939, Ηράκλειο Κρήτης.

Καταληκτική ημερομηνία: 29 Οκτωβρίου 2010

Πηγή: diorismos.gr

σχόλια (0)
Next Next Next
Environment Blogs
Online Marketing
image Blogarama - The Blog Directory iozoo.com
Bloglisting.net - The internets fastest growing blog directory Make Money Blogging blog directory blog search directory
Blog Directory TopBlogDir.blogspot.com button
Monitored by Pingdom
eXTReMe Tracker
 
Related Posts with Thumbnails