• Science articles

    Θέματα γενικού επιστημονικού ενδιαφέροντος...

    Από τον Einstein έως και το πρώτο λειτουργικό τεχνητό φύλλο με ικανότητα φωτοσύνθεσης...

    Επιστήμη_Science

Πρώτη Διεθνής Έκθεση "Αgro Green Εxpo"


Αναζήτηση Θέματος


1η Διεθνή Έκθεση "Agro Green Εxpo"
Ολυμπιακό Κέντρο Ξιφασκίας (πρώην Δυτικό Αεροδρόμιο)
7-10 Οκτωβρίου 2010

Η έκθεση "Agro Green Εxpo" πραγματοποιείται για πρώτη φορά στην Ελλάδα και παρουσιάζει τις σύγχρονες τεχνολογίες, τους σπόρους καλλιεργειών, τον μηχανολογικό εξοπλισμό, τα αγροτικά εφόδια, τα γεωργικά εργαλεία και τα λιπάσματα. Στην έκθεση παρουσιάζονται επίσης οι τρόποι καλλιέργειας των γεωργικών προϊόντων που είναι φιλικοί προς το περιβάλλον και τεχνογνωσία για τις σύγχρονες γεωργικές καλλιέργειες.
Έκθεση "Agro Green Εxpo": 7-10 Οκτωβρίου 2010

Η καινοτομία της έκθεσης "Agro Green Εxpo" βασίζεται στις ζωντανές επιδείξεις μηχανημάτων καλλιέργειας κηπευτικών, φυτών, οι οποίες πραγματοποιούνται στον εξωτερικό εκθεσιακό χώρο. Οι ζωντανές επιδείξεις και παρουσιάσεις έλκουν ιδιαίτερα το ενδιαφέρον των επισκεπτών, όπως συμβαίνει σε αντίστοιχες εκθέσεις στην Ευρώπη και στην Αμερική.

Σκοπός της έκθεσης είναι η συγκέντρωση των εμπόρων και των επαγγελματιών της χώρας και της ευρύτερης λεκάνης της Μεσογείου, σε συνεργασία με τα επιμελητήρια των χωρών αυτών.

Κατά την διάρκεια της έκθεσης θα πραγματοποιηθεί ημερίδα με την συνεργασία σχετικών φορέων: ΕΘΙΑΓΕ, ΕΣΥΦ (Ελληνικός Σύνδεσμος Φυτοπροστασίας), Ένωση Ελλήνων Παραγωγών και Εμπόρων Σπόρων, Ινστιτούτο Δασικών Ερευνών, ΓΕΩΤΕΕ, κ.α., αλλά και με την συνεργασία εταιρειών που συμμετέχουν στην έκθεση, που θα προσφέρουν τις γνώσεις και την εμπειρία τους στους νέους και παλαιούς αγρότες.

Περισσότερες πληροφορίες: www.greenexpo.gr

Έκθεση "Agro Green Εxpo"

σχόλια (0)
Next Next Next
Environment Blogs
Online Marketing
image Blogarama - The Blog Directory iozoo.com
Bloglisting.net - The internets fastest growing blog directory Make Money Blogging blog directory blog search directory
Blog Directory TopBlogDir.blogspot.com button
Monitored by Pingdom
eXTReMe Tracker
 
Related Posts with Thumbnails