• Science articles

    Θέματα γενικού επιστημονικού ενδιαφέροντος...

    Από τον Einstein έως και το πρώτο λειτουργικό τεχνητό φύλλο με ικανότητα φωτοσύνθεσης...

    Επιστήμη_Science

Ζωγραφική τυφλών όψεων κτιρίων


Αναζήτηση Θέματος


Το υπουργείο Ενέργειας, Περιβάλλοντος και Κλιματικής Αλλαγής, σε συνεργασία με τη Σχολή Καλών Τεχνών προωθούν το πρόγραμμα "Ζωγραφική τυφλών όψεων κτιρίων".

Ζωγραφική τυφλών όψεων κτιρίων
Το πρόγραμμα έχει ως στόχο την αναβάθμιση της εικόνας της πόλης της Αθήνας, μέσω της ενεργούς συμμετοχής των πολιτών και εντάσσεται στη δράση "Αθήνα-Αττική 2014".

Όσοι ιδιοκτήτες και διαχειριστές πολυκατοικιών (με τη σύμφωνη γνώμη όλων των ιδιοκτητών) επιθυμούν να διαθέσουν τις "τυφλές" όψεις των κτιρίων τους θα πρέπει να δηλώσουν συμμετοχή στην ιστοσελίδα του ΥΠΕΚΑ, ενώ γενικότερα, όσοι ενδιαφέρονται να συμμετάσχουν στο πρόγραμμα έχουν διορία μέχρι το τέλος Ιουλίου.

Τα κτίρια θα επιλεγούν από το υπουργείο, σε συνεργασία με τη Σχολή Καλών Τεχνών και θα αποκτήσουν άμεσα τη νέα τους εικόνα, η οποία σίγουρα, θα περιλαμβάνει πολύ χρώμα και ζωντανές εικόνες, στη θέση των γκρίζων και απρόσωπων όψεών τους. Προτεραιότητα θα δοθεί στις υποβαθμισμένες και πυκνοκατοικημένες περιοχές της Αθήνας., ώστε να δημιουργηθεί μια πιο ζωντανή εικόνα για τους κατοίκους τους.

Πηγές: ypeka.gr , tvxs.gr

σχόλια (0)
Next Next Next
Environment Blogs
Online Marketing
image Blogarama - The Blog Directory iozoo.com
Bloglisting.net - The internets fastest growing blog directory Make Money Blogging blog directory blog search directory
Blog Directory TopBlogDir.blogspot.com button
Monitored by Pingdom
eXTReMe Tracker
 
Related Posts with Thumbnails