• Science articles

    Θέματα γενικού επιστημονικού ενδιαφέροντος...

    Από τον Einstein έως και το πρώτο λειτουργικό τεχνητό φύλλο με ικανότητα φωτοσύνθεσης...

    Επιστήμη_Science

Θέσεις Εργασίας για Γεωπόνους στο Τ.Ε.Ι. Μεσολογγίου


Αναζήτηση Θέματος


Προκήρυξη για την πρόσληψη επιστημονικών συνεργατών, εργαστηριακών συνεργατών και εκπαιδευτικών ειδικών μαθημάτων (Ε.Ε.Μ) στο Τ.Ε.Ι. Μεσολογγίου.

1. Το ΤΕΙ Μεσολογγίου μετά την αριθμ. 14/01-06-2010 απόφαση συμβουλίου του και σύμφωνα με την πρόταση του τμήματος "Υδατοκαλλιεργειών και Αλιευτικής Διαχείρισης της Σχολής Τεχνολογίας-Γεωπονίας (Σ.ΤΕ.Γ.)" προκηρύσσει για το ακαδημαϊκό έτος 2010-2011, την πρόσληψη Επιστημονικών και Εργαστηριακών Συνεργατών, προκειμένου να καλυφθούν διδακτικές, ερευνητικές ή άλλες επιστημoνικές ανάγκες.

Δείτε την Προκήρυξη

2. Το ΤΕΙ Μεσολογγίου μετά την αριθμ. 09/22-04-10 απόφαση συμβουλίου του και σύμφωνα με την πρόταση του τμήματος "Θερμοκηπιακών Καλλιεργειών και Ανθοκομίας (ΘΕ.Κ.Α) της Σχολής Τεχνολογίας-Γεωπονίας (Σ.ΤΕ.Γ.)" προκηρύσσει για το ακαδημαϊκό έτος 2010-2011, την πρόσληψη Επιστημονικών και Εργαστηριακών Συνεργατών, προκειμένου να καλυφθούν διδακτικές, ερευνητικές ή άλλες επιστημονικές ανάγκες.

Δείτε την Προκήρυξη

Οι προσλήψεις θα γίνουν για ένα ακαδημαϊκό εξάμηνο ή ακαδημαϊκό έτος και μπορεί να ανανεώνονται μέχρι δύο ακαδημαϊκά έτη και οι συμβάσεις που θα υπογραφούν θα είναι ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου όπως προβλέπεται από τις διατάξεις του Ν.1404/83, άρθρο 19 «Δομή και λειτουργία των ΤΕΙ» (ΦΕΚ 173/24.11.83 /τ.Α΄), όπως τροποποιήθηκε και ισχύει σήμερα.

Προθεσμία Υποβολής Αιτήσεων: 05-07-2010

Οι ενδιαφερόμενοι πρέπει να υποβάλλουν στη Γραμματεία του τμήματος προτίμησής τους ή να ταχυδρομήσουν με απόδειξη τα προβλεπόμενα δικαιολογητικά μέσα σε αποκλειστική προθεσμία είκοσι (20) ημερών από την επομένη της τελευταίας δημοσίευσης στον ημερήσιο τύπο, δηλαδή μέχρι και την 05-07-2010.

Δείτε τις Αιτήσεις και τις Υπεύθυνες Δηλώσεις για κάθε Τμήμα

Πηγές: TEI Μεσολογγίου (news.teimes.gr , agri.gr)

σχόλια (0)
Next Next Next
Environment Blogs
Online Marketing
image Blogarama - The Blog Directory iozoo.com
Bloglisting.net - The internets fastest growing blog directory Make Money Blogging blog directory blog search directory
Blog Directory TopBlogDir.blogspot.com button
Monitored by Pingdom
eXTReMe Tracker
 
Related Posts with Thumbnails