ΕΦΕΤ: Ανάκληση προϊόντων κέτσαπ
Αναζήτηση Θέματος
Ο ΕΦΕΤ, μέσω του Συστήματος Έγκαιρης Προειδοποίησης για τα Τρόφιμα και τις Ζωοτροφές, ενημερώθηκε για τη διακίνηση προϊόντων κέτσαπ, για την παρασκευή των οποίων χρησιμοποιήθηκε, μεταξύ άλλων, σκόνη πάπρικα, προέλευσης Ινδίας, με αφλατοξίνες σε συγκέντρωση μεγαλύτερη των επιτρεπτών επιπέδων.
Αναλυτικότερα, η ανάκληση αφορά τα εξής προϊόντα κέτσαπ, τα οποία παρασκευάζονται από την ιταλική επιχείρηση «Tuttovo Srl - Natura e Piacere»:
- SALSA ROSSA PICCANTE BIO, σε συσκευασία των 350 g με αριθμό παρτίδας 15909 και ημερομηνία ελάχιστης διατηρησιμότητας 08.06.2011
- SALSA ROSSA BALSAMICA BIO, σε συσκευασία των 350 g με αριθμό παρτίδας 26409 και ημερομηνία ελάχιστης διατηρησιμότητας 21.09.2011
- SALSA ROSSA ΒΙΟ, σε συσκευασία των 350 g με αριθμό παρτίδας 02810 και ημερομηνία ελάχιστης διατηρησιμότητας 28.01.2012 και δ) SALSA ROSSA BARBEQUE BIO, σε συσκευασία των 330 g με αριθμό παρτίδας 26409 και ημερομηνία ελάχιστης διατηρησιμότητας 21.09.2011.